Om oss

Bjørg Grete Olsen har etter egen avsluttet karriere drevet danseskole i over 30 år.

Bjørg Gretes danseskole har rettet sitt arbeid mot oss som ønsker å kunne lære de grunnleggende dansetrinn innen mange dansearter.

Danseskolen har flere faste undervisningssteder i Oslo og omland der vi holder våre faste dansekurs. I tillegg underviser vi på mange skoler/AKS/SFO og barnehager med tilpasset opplegg. Egne kurs for de med nedsatt funksjonsevne og andre særgrupper settes opp med jevne mellomrom.

For private grupper som ønsker eget opplegg i nærheten av deres område, har Bjørg Gretes danseskole i flere år laget tilpasset undervisning.

Brudedans, individuell dansundervisning og event for firmaer er også med i portefølgen.

Vi håper å se deg og at du vil trives hos oss.

Bjørg Grete Olsen

Daglig leder

PERSONVERNERKLÆRING

Bjørg Gretes Danseskole er markedsnavnet til Bjørg Gretes Danseskole AS (BGD) og driver danseskole.

Ved BGD, er det kun to personer som har tilgang til personopplysninger for kunder og ansatte – daglig leder/eier og systemansvarlig/regnskap.

BGD registrer personopplysninger om kunder når kunden tar kontakt per telefon, epost eller ved personlig møte f.eks. på messer. I BGD sin hjemmeside danseforum.no kan kunden fylle ut kontaktinformasjon med forespørsel, som sendes pr epost til BGD.

BGD benytter ikke innkjøpt kunde kontaktinformasjon for å kontakte nye kunder.

Registrerte opplysninger om kunder/kursdeltagere er; navn på kursdeltager (navn på foresatte for personer under 18 år), e-post adresse, telefonnummer og bostedsadresse.

BGD benytter Tripletex regnskap som har kobling til 1881.no som gir tilgang til å hente registrert adresse for kundenavn registrert i Tripletex. Tilgang til adresse kan benyttes når kunden ikke kan motta faktura/purring per epost.

Formålet med registreringen av personopplysningene er foruten til bruk ved fakturering, også for å informere kunden om kursstart, div. arrangementer, generell info i forhold til bl.a. ferie/fridager og annen nyttig informasjon om danseskolens aktiviteter som kan komme kunden til godet.

Kunden kan uten begrunnelse be om ikke lenger å motta informasjon fra BGD. Kunden settes da INAKTIV i Tripletex og vil ikke lenger motta informasjon fra BGD.

Cookies: BGD benytter ikke cookies/informasjonskapsler i sin hjemmeside danseforum.no

Google/Facebook: BGD har ingen koblinger mellom BGD sin Facebook profil – BGD hjemmeside – eller regnskapsløsning med kundeinformasjon. Google adwords benyttes kun basert på kundens egen søk på internett og har ingen koblinger til BGD hjemmeside eller BGD Facebook profil.

bgd010121

Annonser

Alle kurs ligger nå ute! Se kursoversikten her.

 

SØKER STATISTER til Joachim Trier film

Les mer her!

 

DANSEHELG PÅ STOREFJELL RESORT HOTELL

den 16-18 august 2024

Les mer her!

 

HØSTKURSENE ligger nå ute.

Se kursoversikten!

 

BRUDEDANS OG PT-TIMER

Vi gir private timer (PT) til brudedans og individuell dansetrening.

Se her for ledige PT- timer.

Ta kontakt og vi vil være behjelpelig med å tilfredsstille deres ønsker og behov.

Podkast bryllupsglede